Kryebashkiaku Vangjush Dako merr pjesë në aktivitetet e zhvilluara në Durrës me rastin e Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore

Kryebashkiaku Vangjush Dako merr pjesë në aktivitetet e zhvilluara në Durrës me rastin e Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore

29 Shtator 2014

Me rastin e Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore janë zhvilluar në Durrës një sërë aktivitetesh gjatë gjithë segmentit nga amfiteatri i Durrësit deri tek tregu bizantin, një rrugëtim nëpër monumentet e trashëgimisë tepër të pasur kulturore historike të Durrësit. Në...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako pret në një takim kryebashkiakun e Selanikut Yiannis Boutaris, një shesh në Durrës merr emrin Selanik

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako pret në një takim kryebashkiakun e Selanikut Yiannis Boutaris, një shesh në Durrës merr emrin Selanik

22 Shtator 2014

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim kryetarin e Bashkisë së Selanikut Yiannis Boutaris i cili ndodhet për vizitë zyrtare në Durrës. Në këtë takim kanë marrë pjesë edhe konsulli i përgjithshëm i Shqipërisë në...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kreun e Bashkisë së Lecces Paolo Perrone

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kreun e Bashkisë së Lecces Paolo Perrone

19 Shtator 2014

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me kryetarin e Bashkisë së Lecces në Itali Paolo Perrone. Marrëveshja është nënshkruar gjatë vizitës zyrtare që ka zhvilluar kryebashkiaku Dako në Lecce në krye të një delegacioni...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako uron nxënësit në ditën e parë të shkollës

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako uron nxënësit në ditën e parë të shkollës

15 Shtator 2014

Në ditën e parë të shkollës kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka vizituar shkollën e mesme të përgjithshme “Gjergj Kastrioti” për të përshëndetur nxënësit në fillimin e vitit të ri shkollor. Gjithashtu kryebashkiaku Dako ka zgjedhur këtë shkollë...

Filmi “Tri dritare dhe një varje” i regjisorit kosovar Isa Qosja fiton Gladiatorin e Artë, kryebashkiaku Vangjush Dako i dorëzon çmimin fituesit

Filmi “Tri dritare dhe një varje” i regjisorit kosovar Isa Qosja fiton Gladiatorin e Artë, kryebashkiaku Vangjush Dako i dorëzon çmimin fituesit

14 Shtator 2014

Filmi “Tri dritare dhe një varje” i regjisorit kosovar Isa Qosja është shpallur fitues i çmimit të madh "Gladiatori i artë", në përfundim të edicionit të shtatë të festivalit ndërkombëtar veror të filmit që u zhvillua në Durrës. Ky film...

«
»