durres film festival

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Drejtoria Burimeve Njerezore

Departamenti i Burimeve njerezore, 22 punonjes

Drejtor, 1

Sektori i Personelit, 2
Shef Sektori , 1
Specialist, 1

Sektori i Protokoll – Arkives, 3
Shef sektori ,1
Specialist protokolli, 1
Specialist Arkive, 1

Sektori i Informatizimit dhe teknologjise se sherbimit, 3

Shef sektori ,1
Specialist, 1
Specialist, 1
Sektori i sherbimeve mbeshtetese, 14

Shef sektori, 1
Roje te bashkise, 5
Mirembajtes, 1
Punetore Sherbimi, 3
Shofera, 4

Foto Galeri


Kemi 35 vizitore dhe s'ka antarë në linjë