Kryebashkiaku Vangjush Dako merr pjesë në përurimin e një biznesi fason që punëson 200 gra e vajza të Durrësit

Kryebashkiaku Vangjush Dako merr pjesë në përurimin e një biznesi fason që punëson 200 gra e vajza të Durrësit

31 Gusht 2014

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në përurimin e një subjekti të ri fason në zonën rurale të Durrësit. Ky investim italian i kompanisë Rosalba shpk me vlerë mbi një milion euro ka mundësuar punësimin e...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako inspekton punimet për rehabilitimin e  rrugës Vath Truja në lagjen 14 të Durrësit

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako inspekton punimet për rehabilitimin e rrugës Vath Truja në lagjen 14 të Durrësit

28 Gusht 2014

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka inspektuar punimet për rehabilitimin tërësor të rrugës Vath Truja në lagjen 14 të Durrësit në zonën e Nishtullës në Shkozet. Ky është një investim i rëndësishëm që realizohet tërësisht me fondet e...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në një kampionat noti për fëmijët e vegjël që pushues në bregdetin e Durrësit

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në një kampionat noti për fëmijët e vegjël që pushues në bregdetin e Durrësit

20 Gusht 2014

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në një kampionat noti të organizuar nga kompleksi turistik Aragosta në bashkëpunim me Bashkinë e Durrësit. Në këtë kampionat noti garuesit kanë qenë fëmijë që pushojnë së bashku me familjet...

Bashkia e Durrësit merr masat për pastrimin e bregdetit në shëtitoren Taulantia

Bashkia e Durrësit merr masat për pastrimin e bregdetit në shëtitoren Taulantia

13 Gusht 2014

Në kuadër të sezonit turistik ndërmarrja e pastrim gjelbërimit në bashkinë e Durrësit ka nisur pastrimin e shëtitores Taulantia. Ky është aksioni i tretë që realizohet brenda këtij viti dhe ka si qëllim largimin e leshterikut dhe mbetjeve të tjera...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako merr pjesë në ceremoninë përkujtimore për viktimat e Luftës së Parë Botërore

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako merr pjesë në ceremoninë përkujtimore për viktimat e Luftës së Parë Botërore

27 Korrik 2014

Në kuadër të 100 vjetorit të luftës së parë botërore dhe si pjesë e nismës të Presidencës italiane të BE-së, Ministria e Kulturës dhe Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare në bashkëpunim me Bashkinë e Durrësit organizuan një ceremoni përkujtimore dhe...

«
»

REGJISTRI I PARASHIKIMEVE TE PROKURIMEVE PUBLIKE  VITI  2012 

Klikoni ketu per te pare formatin PDF