durres film festival

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Rajoni 1

Njesia Administrative nr. I

Administrator
Roland Cobani

Telefon 052222442

Perfshin lagjet 1,2,3,4

Siperfaqia 2.98 km2

Popullsia 28789

Foto Galeri


Kemi 17 vizitore dhe s'ka antarë në linjë