durres film festival

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Rajoni 2

Njesia Administrative nr. II

Administrator
Leonidha Gjermeni

Telefon 052222465

Adresa L.6 Rr. Andon Naci

Perfshin lagjet 6,7,9,10,11

Siperfaqia 1 km2

Popullsia 28902

Foto Galeri


Kemi 4 vizitore dhe s'ka antarë në linjë