Bashkia e Durrësit zhvillon konsultimin publik për projektbuxhetin afatmesëm 2023-2025
Është zhvilluar në Bashkinë e Durrësit konsultimi publik për të marrë mendimin dhe sugjerimet e qytetarëve për projektdokumentin e parë të P...
Njoftim mbi Programin Kombëtar të Praktikave të Punës
  • Zhvillohet mbledhja e këshillit bashkiak, ja vendimet e miratuara
  • Ja vendimet e miratuara në mbledhjen e këshillit bashkiak, kryebashkiakja Sako: Fillojmë aksionin për lirimin e hapësirave publike
  • Mbledhje jashtë rradhe e këshillit bashkiak Durrës, miratohen dy vendime të rëndësishme
  • Zhvillohet mbledhja e këshillit bashkiak, ja vendimet e miratuara
  • Bashkia e Durrësit zhvillon konsultimin publik për projektbuxhetin afatmesëm 2023-2025
  • Mbledhje jashtë rradhe e këshillit bashkiak Durrës, ja vendimet e miratuara
  • Zhvillohet mbledhja e këshillit bashkiak të Durrësit, ja vendimet e miratuara
  • Zhvillohet shorteu publik në bashkinë e Durrësit për shpërndarjen e apartamenteve të reja për 34 familje