Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim presidentin e...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako merr pjesë në takimin “Produkti Turistik i Durrësit; sfidat për të

...
Lehtesimi i veshtiresive ekonomike dhe deprivimi social per te moshuarit dhe...

Bashkia e Durrësit dhe Ministria e Drejtësisë kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi “Për sigurimin

...

Kanë filluar rikonstruksionet e ambienteve të përbashkëta të pallateve me shkallë dëmtimi

...