Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Valbona Sako ka pritur në takim ambasadoren franceze Christina

...

Kryebashkiakja e Durrësit Valbona Sako ka marrë pjesë në ceremoninë e organizuar në ambientet e shkollës së

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit ka marrë pjesë në ceremoninë e diplomimit të 180 studentëve të nivelit

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako dhe oragnizata PASS në kuadër të programit Ecovolis kanë...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka uruar qytetarët durrsakë dhe të gjithë shqiptarët me

...