Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar përfundimin e punimeve të mbikalimit të

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako ka marrë pjesë në përurimin e rikonstruksionit të

...

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj ka prezantuar në Durrës projektbuxhetin dhe

...
Dako: Mjedisi dhe përmirësimi i vazhdueshëm i tij, prioriteti ynë

Problemet e mjedisit kanë qenë

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i ka dhënë titullin “Qytetar Nderi i Durrësit”

...