Vija bregdetare e qytetit të Durrësit dhe Sheshi “Taulantia”, nga një zonë e amortizuar dhe me vend

...

Përfaqësues të rreth 30 grupeve artistike nga vendi dhe rajoni, pjesëmarrës në aktivitetin

...

Është përuruar në Durrës “Qendra e shërbimeve komunitare për fëmijët me aftësi të kufizuara” e

...
Bashkia e Durrësit nëpërmjet Ndërmarrjes së Shërbimit Komunal ka 24 palma të prekura nga një parazit...