“Deklaratat e ministrit Olldashi se Bashkia e Durrësit është kundër portit të peshkimit...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako ka marrë pjesë në punimet e takimit të tretë

...

Programi Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD), i cili do të zbatohet në

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur dhe ka zhvilluar një takim me ambasadorin e OSBE-së

...