Në Durrës është kremtuar dita e çlirimit të vendit nga okupatorët nazifashistë, 29 Nëntori...

Durrësi i është bashkuar fushatës botërore “Bëje Botën Portokalli”. Në kuadër të 16 ditëve të aktivizimit kundër

...

Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë organizoi në këshillin Bashkiak të Durrësit, debatin

...

Aktivitetet ditën e flamurit në Durrës kanë vijuar edhe pasdite teksa në odeonin Nikolin Xhoja

...

Bashkia e Durrësit ka organizuar një ceremoni solemne në një atmosferë festive në përkujtim të ngritjes së

...