Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako u ka shpërndarë dhurata me rastin e Krishtlindjes dhe

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka kryer vizitë në kishën ortodokse në Durrës ku ka

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka kryer vizitë në kishën ortodokse në Durrës ku ka

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka kryer vizita në kishën ortodokse dhe atë katolike në

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka kryer vizita në kishën ortodokse dhe atë katolike në Durrës ku

...