Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka shkuar në shkollën speciale të fëmijëve me...
Drejtoria e Shërbimit Social në Bashkinë e Durrësit ka zhvilluar një aktivitet të vecantë ku përvec një...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako, ka pritur në një takim delegacionin e maratonistëve të

...

Më shumë dashuri dhe më shumë vëmendje në këtë fundviti për njerëzit në nevojë. Me këtë mesazh, u organizuan

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako dhe ministri i brendshëm Saimir Tahiri kanë vizituar

...