Të nxënit nëpërmjet punës dhe mirë-funksionimi i partneritetit publik-privat...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar ambientet e reja të shkollës për fëmijët me

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në përurimin e mjediseve të reja të

...
Në Durrës është  kremtuar dita e çlirimit të vendit nga okupatorët nazifashistë, 29 Nëntori...

Me rastin e festave të fundvitit, Bashkia e Durrësit në bashkëpunim me të gjithë Institucionet dhe

...