Bashkia e Durrësit ka prezantuar dhe ka diskutuar me komunitetin dhe grupet e interest në një

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim në Bashkinë e Durrësit...

Me rastin e 8 dhjetorit Ditës së Rinisë kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka zhvilluar

...
Bashkia Durrës ka organizuar një aktivitet  në kuadër të ditëve kunder dhunës. Ky aktivitet...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në ceremoninë me rastin e 10 vjetorit të

...