Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako dhe ministri i brendshëm Saimir Tahiri kanë vizituar

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako u ka shpërndarë dhurata me rastin e Krishtlindjes

...

Këshilli Bashkiak i Bashkisë Durrës vendosi në mbledhjen e sotme miratimin e bonusit të qirasë për

...

Është prezantuar në Durrës ngritja e komisionit këshillimor qytetar vendor KKQV i cili është projekt

...