Bashkia e Durrësit ka organizuar një panair në pallatin e kulturës A.Moisiu. Ky panair kishte per

...
Dua të informoj të gjithë opinionin publik se Bashkia e Durrësit jo vetëm që ka marrë...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit ka shpërndarë dhuratat e festave të fundvitit...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në dorëzimin e lejeve të legalizimit për

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako dhe drejtori i përgjithshëm i OSHEE Ardian Çela kanë qenë

...