Aleanca kundër importit të plehrave ka çelur edhe në Durrës një pikë për firmosjen e formularëve në lidhje me...
Është  çelur në Galerinë e Arteve Pamore “Nikolet Vasia” të Durrësit ekspozita e piktorit të madh durrsak...
Është zhvilluar në Durrës një tryezë bashkepunimi nderinstitucional ne nje proces bashkeveprimi...
Inspektoriati kombëtar ndërtimor ka bllokuar punimet në sheshin Liria të Durrësit dhe kjo...