Këshilli bashkiak i Durrësit miratoi me 29 vota pro buxhetin e vitit 2016 ndërkohë që këshilltarët e

...

Kreu i Bashkisë së Durrësit Zhuljen Varfaj dhe bashkëshortja e tij Anila Varfaj kanë marrë

...

Rikthehet puna normale në maternitetit e spitalit rajonal të Durrësit pas avarisë së ndodhur disa ditë më

...

Nënshkruhet Pakti i Mirëqënies Sociale mes Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë dhe Bashkive

...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako dhe Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri kanë

...