Bashkia e Durrësit krahas masave dhe luftës së përditshme ndaj përhapjes së virusit COVID 19,

...

Bashkia e Durrësit ka vijuar turin e dëgjesave publike me qytetarët në lidhje me katër zonat për zhvillim

...

Në zbatim të urdhrit të qeverisë për mbrojtjen e shëndetit të popullatës nga infeksioni i

...
Bashkia e Durresit për vitin 2010 paraqitet me...