Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në aktivitetin me rastin e ditës së pranverës

...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në aktivitetin me rastin e festës së pranverës

...

Persona të papërgjegjshëm hedhin mbeturina dhe madje i vënë atyre flakën në një zonë në rrugën “Azem

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim një delegacion të zyrtarëve nga Kina të

...