Prioriteti i qeverisë për modernizimin dhe rritjen e cilësisë së shërbimeve publike, e ka drejtuar

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim komandantin e...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim ambasadorin e  Kuvajtit në

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i ka dhënë titullin “Nderi i Qytetit” një prej

...