Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka dhënë mesazhin e tij kundër racizmit në 21 mars, Ditën

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka nënshkruar kartën evropiane për barazi të grave dhe

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim kryetarin e Prezencës së

...

Drejtoria e Policisë së Durrësit e mbështetur nga partnerët ndërkombëtarë të PAMECA IV, projekti ICARO,

...

Rruga pranë kishës ortodokse në Durrës ka marrë emrin "Imzot Fan S. Noli" në një ceremoni të

...