Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka deklaruar se të djathtët po bllokojnë...
Inspektoriati kombëtar ndërtimor ka vazhduar me bllokimin e punimeve në sheshin Liria të Durrësit dhe kjo...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka njoftuar të gjithë qytetarët e Durrësit se autobuzët e...

Pas 5 vjetësh ndërprerje, Muzeu Arkeologjik i Durrësit u çel për publikun, i rindërtuar tërësisht mbi bazën

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka zhvilluar një takim me sekretarin e Përgjithshëm të OSBE-së...