Bashkia Durrës, së bashku me Shoqatën Kulturore "Ulqini", kanë organizuar një seri veprimtarish të...

Në kuadër të situatës së krijuar në vend nga përhapja e virusit COVID-19 si dhe masave për të

...

Bashkia e Durrësit vijon punën për t’i ardhur në ndihmë familjeve më në nevojë në këto kohë të vështira të

...

Arbëreshët nuk e kanë harruar vendin e të parëve dhe ruajnë të gjalla zakonat e tyre të pasura, si

...

Nën kujdesin e Kryebashkiaut të Durrësit, Vangjush Dako, Bashkia Durrës dhe Programi për

...