Shtimi i sipërfaqeve të gjelbra në qytetin bregdetar, gjatë katër viteve të fundit, ka përbërë një përparësi të punës...

Bashkia e Durrësit dhe Shtëpia Botuese "Toena" kanë sjellë në pallatin e kulturës të Durrësit një

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar fillimin e punimeve për...