Bashkia e Durrësit vijon investimet intensive për ta shndërruar qytetin bregdetar në një zonë të...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Zhuljen Varfaj ka pritur në një takim ambasadoren franceze në

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i ka dhënë titullin “Mirënjohja e Qytetit” skulptorit të

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka kryer homazhe dhe ka shprehur vlerësimin e lartë për

...