Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka zhvilluar një takim me banorët e lagjes 7 të...

Ambasadori i republikës turke në vendin ronë Hidayet Bayraktar ka vlerësuar investimin e Durrës Container

...

Është zhvilluar online mbledhja e këshillit bashkiak të Durrësit. Duke patur parasysh situatën aktuale

...

Bashkia Durrës mbështetur në situatën aktuale të menaxhimit të mbetjeve në vend dhe me mbështetje të IFC,

...

Ministri i mireqënies sociale dhe rinisë Erion Veliaj dhe kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako

...