Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve, Kryetari i Bashkisë së Durrësit

...

Ditën e dielë në datën 6 prill do të zhvillohet për herë të parë në Durrës Maratona Ballkanike nën

...
Është përkujtuar në Durrës 71 vjetori i rezistencës ndaj pushtimit Italian. Në ceremoni...
Është përkujtuar në Durrës 72 vjetori i rezistencës ndaj pushtimit Italian. Në ceremoni merrnin...