Një pritje spektakolare dhe një ambient festiv i ka rezervuar Durrësi anijes nga Katari "Fateh Al

...

“Akullore si dikur” mblodhi në sheshin ”Liria” të qytetit bregdetar të Durrësit qindra pushues,  turistë

...

"Venë dhe verë" - festa lokale në Golem mblodhi bashkë dhjetëra kantina të zonës së Shqipërisë së mesme dhe

...

Kryebashkiakja Valbona Sako në një takim me disa nxënëse me idetë e tyre për zhvillimin e

...

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Valbona Sako ka zhvilluar një takim me ambasadorin e Katarit në

...