Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim drejtuesit e anijes Mircea e

...
Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako i jep çertifikata vlerësimi dhe mirënjohjeje 12 mjekeve...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i ka dhuruar aktores me famë botërore Claudia...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim kryetarin e Bashkisë Shantou të

...