Durrësi me një sezon turistik të pasur me aktivitete kulturore. Është mbyllur në një natë magjike

...
Nën kujdesin e vecantë të kryetarit të Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ëshët zhvilluar në 14 gusht Nata e...
Bashkia e Durrësit nën patronazhin e MTKRS dhe Ministrit të Kulturës në cilësinë e...

Edicioni i III-të i Festivali Ndërkombëtar Veror i Filmit në Durrës (International Film Summerfest

...

 

Përmes grantit të rikonstruksionit, në qytetin e Durrësit, vijon puna për riparimin e dëmeve në

...