Arbëreshët nuk e kanë harruar vendin e të parëve dhe ruajnë të gjalla zakonat e tyre të pasura, si

...

Atleti bullgar, Krasse Georgiev, ka përshkuar në këmbë tokën shqiptare si pjesë të maratonës se tij nga

...

Delegacioni i Bashkisë Durrës, i kryesuar nga nënkryetari i Bashkisë Zhulien Varfaj, mori pjesë në

...