Në kuadër të nismës së Bashkisë Durrës, për realizimin e Dëgjesave Publike për PBA 2020-2022,  më datë

...
Bashkia e Durrësit dhe komuna e Ulqinit kanë firmosur një Program konkret Bashkëpunimi me afat...

Nën kujdesin e Kryebashkiaut të Durrësit, Vangjush Dako, Bashkia Durrës dhe Programi për

...

Bashkia e Durrësit ka çelur sezonin turistik për vitin 2010. Në këtë ceremoni merrte pjesë kryetari i...