Bashkia e Durrësit ka lançuar projektin  IN.TO.EU ( qytetet së bashku në zbatim të strategjisë

...
Bashkia e Durrësit vazhdon punën për të mundësuar një sezon turistik sa më të mirë në mënyrë që të thithë sa më...

Në kuadër të sezonit turistik ndërmarrja e pastrim gjelbërimit në bashkinë e Durrësit ka nisur

...

Save the Children në partneritet me shoqatën “Ndihmoni Jetën” dhe me Bashkinë e Durrësit

...

Bashkia e Durrësit dhe të gjitha institucionet e tjera kanë marrë masat për të përballuar situatën e

...