Në vijim të masave të vecanta për parandaluar përhapjen e COVID-19, bashkia e Durrësit vendosi:

...

“Kosto e dhunës në qytetin tënd” është një fushatë kombëtare iniciuar nga Programi i Kombeve të

...

Bashkia e Durrësit/Kendi i BE, pjesë e Projektit “Bashkitë për në Evropë”, projekt ky që financohet

...

Me rastin e 5 Majit, ditës së nderimit për të rënët e kombit shqiptar Bashkia e Durrësit ka

...

Në kuadër të vitit mbarëkombëtar të Gjergj Kastriotit Skënderbeut, Bashkia e Durrësit dhe shoqata

...