“ Pasuria Historike dhe Kulturore e qytetit te Durresit element kryesor ne zhvillimin e produktit...

Bashkia e Durrësit në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Shëndetësisë së qytetit kanë

...

Në zbatim të Marrëveshjes së Bashkëpunimit mes dy ministrive, Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe

...

Në vijim të masave mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së koronavirusit COVID 19, Bashkia Durrës

...
Bashkia e Durrësit nën kujdesin e veçantë të kryetarit Vangjush Dako do të organizojë për të...