Në vijim të procesit të bonusit të qirasë, bashkia e Durrësit njofton se aktualisht përfitojnë

...

Bashkia e Durrësit vijon punën për t’i ardhur në ndihmë familjeve më në nevojë në këto kohë të vështira të

...

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit ka marrë pjesë në koncertin e Albania Guitar Festival që është

...

Shqipëria dhe Durrësi  mirëpresin një ndër eventet më të bukura të kësaj vere me datë 24 Gusht tek  Porti

...

1. Çfarë është platforma e rindërtimit “Shtëpia Ime”?

Është sistemi elektronik i të dhënave për

...